Posted by: admin Category: Tutorial Comments: 0 Post Date: November 2, 2017

Si të gjeni kanalet televizive shqiptare?

TV Kanale Shqiptare

TV Kanale Shqiptare

Easybox Shqiptare (www.easybox.tv) është partner zyrtar i Digitalb dhe ju ofron një numër të lartë kanalesh shqiptare duke përfshire të gjitha kanalet sportive Supersport në kualitet HD.

✔︎ Mbi 100 kanale shqiptare duke perfshirë të gjitha kanalet e Digitalb

✔︎ Kanale gjermane, turke, zviceriane, italiane e shumë të tjera Falas

✔︎ Për çdo problem apo paqartësi stafi jonë do t’ju ndihmojë

✔︎ Ju mund të provoni Easybox Shqiptare FALAS në kompjuterin tuaj

 

🇦🇱 SMART IPTV

  • SAMSUNG TV dhe LG TV me SMART IPTV APP PHILIPS SONY etj TV ME SYSTEMIN ANDROID
  • Shikoni të gjithë kanalet përmes Smart Tv-së tuaj, mjafton ta keni një televizor smart SAMSUNG ose LG dhe të gjithë…

🇦🇱 SMARTPHONE+TABLET

  • ANDROID IOS me APP Shiqo te INSTALLIMI

🇦🇱 ANDROID BOX MAG BOX

  • TE GJITHE BOXAT ME SYSTEMIN ANDROID MAG BOXAT DHE STBemu

🇦🇱 Mag 250

  • NesE keni paisje MAG 250 atëherë ne ju ofrojmë kanalet ti shikoni pa problem, mjafton të na kontaktoni dhe do…

🇦🇱 Shikoni 1000 kanalet

  • Shikoni 1000 kanalet shqip dhe botërore mjafton të keni një SMART TV dhe të na shkruani me poshtë dhe ne do t’ju japim instruksionet , ku për disa minuta ju do ti keni mbi 1000 kanale shqip dhe botërore premium në televizionin tuaj , mund ta beni porosinë që tani!
Ju lutem ndani.